Aanbod 'creatie'

Open Atelier

€ 16,00/van 13.30 tot 16.00.

Data 2023:

Waar je soms geen woorden aan kan geven, kan dat wel met kleuren en vormen. Terwijl je aan het creëren bent, kun je jezelf helemaal verliezen. Eigenlijk ben je dan juist aangesloten op je creatie bron.

Bij het open atelier is iedereen welkom die tijd en ruimte wil gebruiken om creatief bezig te zijn. Tekenen, schilderen, handwerken: het is er allemaal mogelijk. Door met elkaar creatief bezig te zijn, kunnen we elkaar inspireren en natuurlijk nemen we dan ook de ruimte om elkaars werk te bekijken. Mocht je geen idee hebben wat je wil gaan doen? Dan kan Inge je een opdracht aanbieden om op gang te komen. Ivo kan vanuit zijn ervaring als gitaarbouwer assisteren bij technische vraagstukken met betrekking tot houtbewerking. Na deze middag gaat iedereen met het werk naar huis en kun je daar zelfstandig verder werken. 

Tijdens het Open Atelier krijg je koffie/thee en iets lekkers.
Er is een aantal basismaterialen aanwezig. Mocht je iets anders nodig hebben, kijken we samen naar de mogelijkheden.

  Workshops

  Hier volgen de data van verschillende workshops die zullen plaatsvinden. Via de socials zal ik je op de hoogte houden van wanneer er weer een nieuwe workshop gepland staat.

  https://www.instagram.com/dart...

  Individuele creatie sessie

  60,-/ 1,5 á 2 uur, op afspraak.

  Ken je dat gevoel, dat tijd en ruimte even niet bestaat? Graag wil ik je meenemen in jouw creatieve proces. Ik geef geen vastomlijnde opdrachten, maar ik vertrek vanuit de inspiratie die jij op dat moment hebt. Het gaat niet om het resultaat, maar om je creatieve stroming in beweging te zetten zodat je daarop voort kan borduren. Uiteraard kan ik je vanuit mijn ervaring als Docent Beeldende Kunst en Vormgeving de fijne kneepjes meegeven om tot een resultaat te komen waar je trots op kunt zijn. Daarnaast kan mijn man Ivo Tak, vanuit zijn ervaring als gitaarbouwer, assisteren bij technische vraagstukken met betrekking tot houtbewerking.

  Het kan fijn zijn om eerst telefonisch of via de mail contact op te nemen, dan bespreken we samen de mogelijkheden en welke vorm het beste past bij jou.

  Fotografie door Dio Vayne