Aanbod 'coaching'

Zijn & groeiplek voor kinderen

Onze fijne stadsboerderij in Nijmegen met de mooie tuin en lieve dieren wil ik graag delen, vanuit verbinding met elkaar, de seizoenen, de omgeving en vooral met onszelf. Samen spelen, samen ontdekken, samen leren; samen LEVEN! Kinderen van 0-4 zijn welkom bij Zijn & Groeiplek 'de Bingeltjes'.

We zullen elke dag naar buiten gaan, om met onze handen te voelen, wortels onder onze voeten te laten groeien en van daaruit de wereld te ontdekken. We eten en drinken biologisch en lokaal, zelfgebakken brood en eetbaars uit onze eigen tuin. Vanzelfsprekend hebben we een bepaalde dagstructuur, hoewel ik vooral vanuit de behoefte van de kinderen (inclusief ikzelf ;-)) kijk naar wat de dag gaat brengen. Het tuinhuisje is waar de kindjes slapen in hun eigen ledikantje.

Tijdens de dagen dat ik de kindjes ontvang, krijg ik de kans om ze goed te leren kennen. Omdat ik het zo belangrijk vind dat we de kinderen samen zo goed mogelijk begeleiden op hun pad, blijf ik graag in goed contact met ouders. Bijzonderheden zullen dan ook niet alleen tijdens de overdracht besproken worden, maar ook tijdens evaluatiegesprekken waarin we de diepte ingaan in wat de ontwikkeling van de kinderen te vertellen heeft over henzelf en hun ouders als begeleiders. 

We gunnen onze kleintjes het allerbeste. Dat mogen we onszelf óók gunnen, om er écht voor hen te kunnen zijn.


Het gastouderbureau Heemhuys verzorgt de facturatie van 'de Bingeltjes'.

Playshops

Bij Inge Ingrid Coach Creatie zullen ook geregeld activiteiten rond gelukkig zijn, zelfvertrouwen en bewustwording plaatsvinden. Zowel voor volwassenen, jongeren en kinderen. Via de social media zullen de nieuwe data verschijnen!


Individuele begeleiding

Heb je meer nood aan een één op één moment, helemaal op jouw maat?
Dat kan ook, neem contact met me op en dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Voor ik start met een individuele begeleiding, maak ik graag kennis met je. Een intakegesprek bij Inge Ingrid Coach Creatie kost €40 en duurt ongeveer één uur.

Voor verdere Individuele momenten nemen we onze tijd, deze duren ongeveer 1,5 a 2 u. Daarvoor vraag ik een uitwisseling van €60.

Inge Ingrid - coach creatie

Nieuwe Mollenhutseweg 99
6533 HD Nijmegen

Geopend op maandag, dinsdag en woensdag
Vakantiesluiting week 31, 32, 33 en 34.

info@inge-ingrid.nl

https://www.instagram.com/inge...