Navigatie


Graag stel ik me aan u voor: ik ben Inge Ingrid Heezen, moeder, docente Beeldende Kunst en Vormgeving, coach Kleuren-Wijs en illustratrice. Momenteel geef ik lessen Kleuren-Wijs op de middelbare school,  waar ik als docente Tekenen ben begonnen. In 2015 heb ik de stap genomen om freelancer te worden, naast mijn deeltijd baan in het onderwijs. Als freelancer verbind ik mijn potlood aan verschillende opdrachten en vrije creaties. Hierin zit altijd mijn kijk op het leven verweven, maar ik houd er ook van om de wensen van mijn opdrachtgevers te vertalen in een beeld. 

Na ruim 11 jaar werkzaam te zijn in het onderwijs en mijn eigen levenservaring als beelddenkend en hooggevoelig mens, weet ik als geen ander hoe verschillende factoren belemmerend kunnen zijn om lekker in je vel te zitten. Onzekerheid of andere 'lastige gevoelens', oordelen van jezelf of van anderen: ze zijn er niet voor niets. In plaats van ervan weg te lopen, heb ik ervaren dat ze er zijn om jou de kans te geven om te kiezen hoe je ermee omgaat. Zo kan iedereen de leiding nemen over wat er dan ook maar gebeurt in het leven: in relaties, op school of je werk. 

Mijn illustraties vloeien voort uit mijn eigen potje gouden verf, die ik heb herontdekt sinds ik in 2012 met Kleuren-Wijs in aanraking ben gekomen. Sinds die tijd is het creatieve proces niet gestopt en heb ik me steeds verder ontwikkeld door met verschillende materialen en technieken te werken. De illustraties die ik maak laten vooral mijn kijk op het leven zien. Ze zijn vaak zeer persoonlijk en zo weet ik het ook vaak op een zeer persoonlijke manier aan mijn opdrachtgever te verbinden. 

'Coaching' en 'creatie' zijn onlosmakelijk met mij verbonden, waardoor ik ervoor gekozen heb om niet óf coaching óf creatie gaan doen, maar het met elkaar te combineren. Een co-creatie betekent voor mijn gevoel een bron van nog meer levensplezier: niet alleen voor jezelf, maar ook voor de ander. 

Inge Ingrid

© 2016 - 2019 inge ingrid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel