Zienswijze

Als coach maak ik gebruik van het gedachtegoed Kleuren-Wijs. Kleuren-Wijs is ontwikkeld voor iedereen, maar in het bijzonder voor 'nieuwetijdskinderen', die in veel gevallen 'labeltjes' hebben gekregen (ADD, ADHD, autisme). Deze (vaak) hooggevoelige kinderen hebben meer moeite om zich thuis te voelen in de wereld en de gebaande paden te bewandelen. Dit kan ertoe leiden dat zij zich niet goed verbonden voelen met wie ze werkelijk zijn en tot volle bloei te kunnen komen.

Kleuren-Wijs is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen een belangrijke plek in de wereld verdient, met al je kwaliteiten en je beperkingen. Het kan soms lastig zijn om je plek daadwerkelijk in te nemen vanuit wie je werkelijk bent. Wat je werkelijk wil, is niet altijd wat je werkelijk doet...

Wanneer je op de één of andere manier niet helemaal gelukkig bent en dit graag zou willen onderzoeken, bent u van harte welkom om met mij op reis te gaan naar de oorzaak ervan. Kleuren-Wijs kan je helpen om erachter te komen wat er in de weg zit om te leven hoe je diep van binnen bent. Daarbij krijg je tools aangereikt om in contact te komen met dat wat je nodig hebt om helemaal jezelf te kunnen zijn. Zo zul je ook in verbinding komen met je zelfvertrouwen, je diepste verlangen en jouw eigen creatie kracht om met beide benen op de grond jouw leven ECHT tot iets moois te maken.